Höststämma 2017

Måndag 23 oktober kl 19 är du som andelsägare varmt välkommen till Sockenstugan i Svärdsjö på höststämma. Dagordning till både Besparingsskogens och Jordbrukskassans höststämma hittar du här Verksamhet – Årsmöten.

Publicerad i Årsmöte, Besparingsskogen, Jordbrukskassan, Verksamhet

Kallelse till vårstämma 2017

Måndag 29 maj kl. 19 är du som delägare varmt välkommen till ordinarie vårstämma i Svärdsjö Svartnäs Besparingsskog och därtill hörande fonder i Svärdsjö Sockenstuga. Direkt efter genomför vi ordinarie vårstämma för Svärdsjö Jordbrukskassas samfällighetsförening.

Här hittar du inbjudan och dagordningar.

Publicerad i Årsmöte, Besparingsskogen, Jordbrukskassan, Verksamhet

Sök bygdepeng!

Du som boende och aktör (förening m.m.) i Svärdsjöbygden kan från och med nu söka bidrag för aktiviteter och verksamheter som på olika sätt gynnar bygden från bygdepengen som vindkraftverken på Svärdsjö-Svartnäs Besparingsskog genererar varje år. Här hittar du mer info och ansökningshandlingar.

Publicerad i Bygdepeng, Vindkraft

Protokoll från höststämman 2016

Nu hittar du protokollen från höststämman här på hemsidan

Publicerad i Årsmöte, Besparingsskogen, Jordbrukskassan, Okategoriserade

Höststämma 2016

Tisdag 25 oktober kl 19 är du som andelsägare varmt välkommen till Sockenstugan i Svärdsjö på höststämma. Dagordning till både Besparingsskogens och Jordbrukskassans höststämma hittar du här Verksamhet – Årsmöten.

Publicerad i Okategoriserade

Förslag till nya stadgar

Ett arbete med att uppdatera de befintliga stadgarna har pågått sedan 2013.  Nu finns ett reviderat förslag till nya stadgar som besparingsskogens andelsägare nu ombeds läsa och begrunda och inför höstmötet,  mitten av oktober – datum kommer inom kort, till styrelsen inkomma med synpunkter om ev. ändringar och kompletteringar. Efter höstmötet kommer ett förslag på nya stadgar att skickas till länsstyrelsen för handläggning.

Här hittar du befintliga stadgar och förslag till nya stadgar

Publicerad i Besparingsskogen, Stadgar, Styrelsen, Verksamhet

Protokoll från vårstämman 2016

Nu hittar du protokollen från vårstämman här på hemsidan

Publicerad i Årsmöte, Besparingsskogen, Jordbrukskassan, Styrelsen, Verksamhet

Inbjudan till vårstämma 2016!

Måndag 23 maj kl. 19 är du som delägare varmt välkommen till ordinarie vårstämma i Svärdsjö Svartnäs Besparingsskog och därtill hörande fonder i Svärdsjö Sockenstuga. Direkt efter genomför vi ordinarie vårstämma för Svärdsjö Jordbrukskassas samfällighetsförening.

Inom kort kommer du att hitta inbjudan och dagordningar här.

 

Publicerad i Årsmöte, Besparingsskogen, Jordbrukskassan

Ansök om bygdepeng 2016

Nu är det dags igen att ansöka om bygdepeng från Svärdsjö Svartnäs Besparingsskog. Sista ansökningsdag är 31 mars 2016. Du hittar mer information om bygdepengen inkl ansökan m.m. här

Publicerad i Bygdepeng, Vindkraft

Protokoll från höststämman 2015

Nu hittar du protokollen från höststämman här på hemsidan

Publicerad i Årsmöte, Besparingsskogen, Jordbrukskassan, Verksamhet